A MYDRONE|SCHOOL A DUPLITEC KFT., MAGYARORSZÁG VEZETŐ DRÓNDISZTRIBUTORÁNAK KÉPZÉSKÖZPONTJA

Az infokommunikációs technológia, valamint a digitális képalkotás olyan mértékű fejlődésen ment keresztül az utóbbi évtizedben, ami visszafoghatatlan katalizátorként hatott a dróntechnológia terjedésére. Az iparág fellendülésével egyenes arányban nő az igény a képzések, oktatások iránt, az új megoldások alapos megismerése érdekében. A Duplitec Kft. ezen igényeket felismerve hozta létre képzésközpontját, amely 2019 novemberétől - elnyerve akkreditációját - hivatalos felnőttképzési intézmény lett.

A képzésközpont gyakorlott instruktorok, mérnöktanárok, valamint szakirányú képzéseinknek megfelelő területeken, az innovatív technológiák adaptálásával folyamatos sikereket elért szakemberek közreműködése mellett, gyártói háttérrel, folyamatosan fejleszti és bővíti képzés-anyagait.

Képzésportfóliónkban megtalálhatók az alap drónkezelő képzésektől a típusismereti képzéseken át a szakirányú képzések is ‒ mind csoportos, mind pedig egyéni oktatások keretein belül. 

Csatlakozz hozzánk!


Magyarország vezető DJI drón disztribútoraként, dróntechnikai megoldásszállítójaként és UAV képzésközpontjaként folyton növekvő igényét látjuk tehetséges drónpilótáknak.

Amennyiben szeretnéd a hobbidat új szintre emelni, esetleg már professzionális szinten vagy jelen az ipari drónpilóták között ám ezt a tevékenységet egy profi csapat tagjaként szeretnéd a jövőben folytatni, úgy küldd el nekünk szakmai önéletrajzodat a karrier@mydroneschool.hu email címre.

Bemutatkozó leveledben kérünk részletezd szakmai tapasztalataidat, mi motivál, valamint milyen területen szeretnél leginkább a jövőben tevékenykedni – drónpilótaként, vagy inkább instruktori szerepben!

Várunk a csapatban!

PARTNEREINK

Többek között:

Kapcsolat:

info@mydroneschool.hu
+36 (70) 51 21 601

Linkek:

MYDRONESERVICE
DUPLITEC KFT.

A weboldalt a
Flymore Kft. üzemelteti.

Adatkezelési tájékoztató

Üzenet: