KOMPLEX DRÓNPILÓTA
KÉPZÉS 

 A képzés egyedülállóan alapos tudást ad a drónok biztonságos irányításáról és üzemeltetéséről.

A 30 órás Komplex drónpilóta képzés ára: 189.900 Ft
Komplex drónpilóta képzésről tanúsítványt kapnak. 

A képzés felkészít az A1/A3 és A2 kiegészítő hatósági vizsgákra is!

KÉPZÉSEINK

Következő képzés: érdeklődj!

(A gyakorlati képzések időpontjai az időjárás függvényében módosulhatnak.)

HELYSZÍN:
Elmélet: Élő webinárium,
Gyakorlat: Zichyújfalu, Kastélykert
Csoportlétszám: 6-10 fő,
Időtartam: 30 óra (15óra elmélet és 15 óra gyakorlat)

Következő képzés: ÉRDEKLŐDJ!

MIRE TUDOD FELHASZNÁLNI A MEGSZERZETT TUDÁST

A képzésünk során felhalmozott tudással szó szerint bármit kezdhetsz! Ez egy ugródeszka ahhoz, hogy stabil alapokkal indulj el a drónozás világában – legyen szó arról, hogy saját magad örömére, hobbiból repülsz, vagy ezt a tudást szakirányosan szeretnéd tovább bővíteni.

Az alapfokú képzésünket követően lehetőséged van további képzésekre jelentkezni, ahol a drónok kezelése már nem, felhasználásuk lehetőségei annál inkább kerülnek a fókuszba. Építőipari és energetikai képzésünkön megismerhetik a drónokkal végezhető építőipari, energetikai felvételezések menetét, valamint a legmodernebb térinformatikai terepi feltérképező és feldolgozó rendszereket. Szakirányú képzéseink jelenleg a mezőgazdaság és a biztonságtechnika világára koncentrálnak, amelyeken az adott területek elismert szakembereitől tanulhatod meg részleteiben a drónok ipari felhasználásának lehetőségeit.

KINEK AJÁNLJUK A KÉPZÉST

Ha már megvetted első drónodat, de még nem vagy biztos a kezelésében, esetleg szeretnéd drónos ismereteidet tanúsítvánnyal alátámasztott formában tovább bővíteni, vagy épp drón vásárlása előtt állsz, viszont nem tudod eldönteni melyik drón lenne számodra a legjobb választás, de mindenképpen szeretnél eligazodni a jelenlegi és jövőbeni szabályozás útvesztőiben és olyan tudást szeretnél gyakorlott instruktoroktól szerezni, amellyel minden körülmények között biztonságosan irányíthatod drónodat, ráadásul szeretnél felkészülni a nyílt kategória hatósági vizsgáira is, akkor ez a képzés Neked szól!

A KÉPZÉS BEMUTATÁSA

Magyarország egyetlen, 30 órás drónpilóta képzését kínáljuk számodra, amely során képzett, a repülésben jártas instruktoroktól sajátíthatod el a drónok kezelésének ismereteit. A képzést követően magabiztos elméleti és gyakorlati tudás lesz a kezedben. A képzést követő sikeres vizsga után tanúsítványt is kapsz a drónkezelési ismereteidről, valamint, felkészülsz a hatósági A1/A3 és A2 kiegészítő vizsgára.

A KÉPZÉS SORÁN ISMERTETETT TERÜLETEK

Képzésünk célja, hogy olyan tudás birtokában távozz, amellyel minden tervezett repülés során, de még a nem várt helyzetekben is magabiztosan tudod majd irányítani drónodat. Számunkra a legnagyobb sikert az jelenti, ha olyan drónpilóták távoznak képzésünkről, akik nem félnek a repüléstől, akiknek a gépei nem a szekrény mélyén, vagy egy polcon kapnak örök helyet, hanem folyamatosan a levegőben vannak és csak célzottan ereszkednek a földre! Képzett és gyakorlott instruktoraink minden kérdésben igyekszenek tanácsot adni azért, hogy Te valóban kedved leld majd a repülésben!

Magyarországon egyedülállóan részletes, 30 órás képzésünk 2 részből áll: egy elméleti és egy gyakorlati részből.

A 15 órás elméleti képzés során rengeteg ismeretanyagot igyekszünk átadni, hogy minden, a repüléshez, illetve annak előkészítéséhez fontos tudás a rendelkezésedre álljon. Az elméleti oktatás során az alábbi területekkel fogsz részleteiben megismerkedni:

• A repülés aerodinamikája
• Navigációs alapismeretek
• Egészségügyi ismeretek
• A1/A3 vizsga témakörei (repülésbiztonság, légtérkorlátozások, a légi közlekedés szabályozása, az emberi teljesítőképesség határai, operatív eljárások, általános UAS ismeretek, a magánélet tiszteletben tartása és adatvédelem, felelősségbiztosítás és védelem)
• A2 kiegészítő vizsga témakörei (meteorológia, az UAS repülési teljesítménye, a földi kockázat technikai és operatív jellegű csökkentése)

Az elméletet követően a gyakorlat kerül a fókuszba, ahol instruktoraink segítségével már a levegőbe emelkedve fogod a drónok biztonságos irányítását elsajátítani. A gyakorlat minden esetben kis létszámú, csoportos foglalkozás keretében kerül megrendezésre – így biztosítva, hogy a leendő drónpilótákat a megfelelő odafigyeléssel, valóban érdemben tudjunk oktatni.

Gyakorlat során a következő területekkel fogsz megismerkedni:

• Jogszabály szerinti műveleti eljárás bemutatása
• Műveleti környezet ellenőrzése
• Műszaki ellenőrzés, repülés előtti biztonsági checklist
• Művelet végzése meghatározott paraméterek szerint
• Vészhelyzeti eljárások
• Intelligens repülési módok
• Fotó és videó készítése repülés közben  

A GYAKORLAT SORÁN A KÖVETKEZŐ TERÜLETEKKEL FOGSZ MEGISMERKEDNI:

• A drónok felszállásra való felkészítése és beállítása
• Motorindítás, fel és leszállás, a kormányok működése
• Mozgás megadott röppályákon, orientáció meghatározása vizuálisan
• A DJI Go4 és DJI FLY applikációk ismertetése
• Repülés intelligens repülési módok segítségével
• Hibafelismerés és vészhelyzeti eljárások
• Fotók és videó készítése repülés közben

MILYEN DRÓNOKKAL FOGSZ MEGISMERKEDNI

DJI | Mini 2
DJI | Mavic Air
DJI | Mavic 2

A KÉPZÉS ÁLTALÁNOS IDŐBEOSZTÁSA

Az elméleti oktatás során a 45 perces órákat 5-10 perc szünet követi.

1. nap – Webinárium: Bevezető, alapfogalmak, drónkezelési alapok, a repülés aerodinamikája navigációs alapismeretek, általános UAS ismeretek.
9:00 - 17:00

2. nap – Webinárium: A drón működése, irányításának elméleti bemutatása, a repülésvezérlő szoftver használata, repüléstervezés. A1/A3 vizsga, illetve A2 kiegészítő vizsga témakörei.
9:00 - 17:00

3. nap – Vizsgatétel az elméleti tananyagból. Gyakorlat: repülés előkészítése, feladati terület felmérése, repülés tervezés, gyakorlati feladatok instruktor segítségével történő, majd önálló elvégzése.
9:00 - 17:00

4. nap – Gyakorlat: Jogszabály szerinti műveleti eljárás bemutatása, műszaki ellenőrzés, repülés előtti biztonsági checklist. Vizsgatétel a gyakorlati tananyagból, melyet követően a Komplex drónpilóta képzésről tanúsítványt állítunk ki a sikeres vizsgát tett hallgatók részére.
9:00-17:00  

KOMPLEX DRÓNPILÓTAKÉPZÉS
VIZSGA ÉS TANÚSÍTVÁNY

Az elméleti képzést követően, valamint a gyakorlati napok végén is vizsgafeladatokat kell teljesíteniük a résztvevőknek.

Az elméleti vizsga a repülésbiztonsági ismereteket öleli fel. A gyakorlati vizsga során a résztvevők egy előre meghatározott feladatsort kell teljesítsenek, amely a biztonságos repülés minden elemét sorra veszi, a repülés megtervezésétől kezdve, a biztonsági ellenőrzéseket követő felszálláson keresztül, a vizsgafeladatban kiírt repülési paraméterek teljesítését záró landolásig.

A képzés követelményeit sikeresen teljesítők a Komplex drónpilóta képzésről tanúsítványt kapnak.  

OKTATÓK 

Süli Andor | Ipari-drónpilóta
Képzett drónpilóta és tréner, akivel elsősorban nyilvános rendezvények alkalmával találkozhattál. Andor közel egy évtizedes múltra tekint vissza a drónok tekintetében, így biztos kézzel irányítja a DJI összes modelljét – a legkisebb TELLO-tól a legnagyobb Enterprise, vagy agrár gépekig.

Dr. Csongrádi Nándor | Drónpilóta
Nándor 4 éve foglalkozik drónokkal. 2018-ban megálmodója és főszervezője volt annak a szegedi, tömeges baleseti szimulációnak, amelyben a mentés segítése drónok bevetésével történt. 2019-ben az Airbus Critical AppChallenge Hungary fejlesztői versenyén a „Független Fejlesztő” kategória győztese lett csapatával, egy saját fejlesztésű, drónok által is használható képtovábbító alkalmazással.

Szaniszló Mónika | Ipari-drónpilóta
Mónika negyedik éve foglalkozik dróntechnológiával, Európában a harmadik, hölgy szakirányú ipari-drónpilóta. A hagyományos broadcast és ipari tevékenységen kívül, alapítóként önkéntes kutató-mentő feladatokat is ellát a Magyar Nemzeti Mentődrónpilóták Egyesületében. Több típusú géppel repül a multirotorostól, a merevszárnyas drónokig. Jelenleg a DoubleRingWings 10 kg feletti nagy hatótávolságú saját fejlesztésű merevszárnyas drónjának típusvizsgájára készül. Sűrű hétköznapjaiban a dróntechnológiával kapcsolatos adminisztrációs folyamatokkal, oktatással és tanácsadással foglalkozik.

Tapolcai Martin | Drónpilóta
Martin több, mint fél évtizede aktív tagja a magyar drónos közösségnek. Tartalomgyártóként és operatőrként egyedi látásmódján keresztül közelíti meg a drónokat, melyeket napi szinten, filmes feladatokra – reklámokhoz, image filmekhez – használ fel a DJI népszerű Mavic 2 Pro modelljétől egészen az Inspire 2-ig.

JELENTKEZÉS KÉPZÉSRE

Kérjük válassza ki milyen képzésre kíván jelentkezni

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

GY.I.K.

A legközelebbi dátumok és helyszínek az oldal elején találhatóak. Az elméleti képzés online, bárhonnan elérhető. Minden jelentkező részletes információt kap a webináriumhoz való csatlakozás lépéseiről. A képzés tájékoztatójában minden érdeklődőnek pontos információt küldünk a helyszínről is.

A képzés teljes körű, átfogó ismereteket nyújt mind kezdő, mint haladó drónosok számára. Ha most vetted meg az első drónodat, vagy ha esetleg már rendelkezel egy kis tapasztalattal, ez a képzés lehet a leghasznosabb Számodra! Ne izgulj, profi oktatóink mindenre felkészítenek!

Mindannyian arra törekszünk, hogy az élő webináriumos előadás interaktív lehessen, ezért lehetőséget adunk a résztvevőknek kérdéseik felvetésére és észrevételeik közlésére. Az a cél, hogy elégedetten távozz a drónfotós műhelyről. Éppen ezért természetesen mindent megteszünk ennek érdekében. Örülünk, ha lesznek kérdéseid, hiszen az azt jelenti, hogy figyelsz és érdekel a téma. Bátran tedd fel kérdéseidet a csoportos foglalkozásokon, hátha a többieket is érdekli a téma és ők is tanulhatnak a válasz(ok)ból.

Abban az esetben, ha mégsem tudsz részt venni képzésünkön, kérjük, ezt minél előbb jelezd számunkra! A képzés megkezdése előtti 10. naptári napig 100%-ban visszafizetjük a befizetett díjat, ezt követően, a képzés megkezdése előtti munkanapig már csak 50%-ot, de ha csak a képzés napján, vagy az azt megelőző napon szólsz, akkor már sajnos nem áll módunkban visszafizetni a befizetett díjat.

A képzés a nyílt kategóriában végzett műveletekhez kötelező online elméleti hatósági vizsgákra készít fel, A1, A2 és A3 alkategóriában.

Az A1/A3 vizsgára ITT jelentkezhetsz.
Az A2 kiegészítő vizsgára pedig ITT

Mindenki két lehetőséget kap mind az elméleti mind pedig a gyakorlati vizsgát illetően. Amennyiben másodszorra sem sikerül a vizsga, úgy az ALAPFOKÚ DRÓNKEZELŐ tanúsítvány kézhezvételéhez a tanfolyamot meg kell ismételni.

A 30 órás drónkezelő képzés gyakorlati foglalkozásai kis csoportban kerülnek megrendezésre, 3-6 fő részvételével.

A képzés gyakorlati részében a DJI piacvezető és legmodernebb drónjaival ismerkednek meg a résztvevők: DJI Mini 2, DJI Mavic Air 2, DJI Mavic 2 Pro.

Kapcsolat:

info@mydroneschool.hu
+36 (70) 51 21 601

Linkek:

MYDRONESERVICE
DUPLITEC KFT.

A weboldalt a
Flymore Kft. üzemelteti.

Adatkezelési tájékoztató

Üzenet: