A1/A3 VIZSGÁRA
FELKÉSZÍTŐ KONZULTÁCIÓ

A 2021. január 1-jén életbe lépett drónszabályozás értelmében a nyílt kategóriában végzett műveletekhez kötelező az online elméleti hatósági vizsga letétele, az (EU) 2019/947 végrehajtási rendelet mellékletének UAS.OPEN.020 4. b) pontja szerint, az A1, A2 és A3 alkategóriában.

A konzultáció a nyílt kategóriában végzett műveletekhez kötelező online elméleti hatósági vizsgára készít fel.


A KÖVETKEZŐ KÉPZÉSEK IDŐPONTJAI, HELYSZÍNEI:
Az egyéni konzultációhoz kérjük, hogy egyeztess időpontot ITT:  
Az egyéni konzultáció ára: 39.900 Ft

Helyszín: élő webinárium
Csoportlétszám: Kiscsoportos konzultáció
Időtartam: 2 óra

VIZSGA ÉS TANÚSÍTVÁNY
A hatósági vizsgára a hatóság által kijelölt időpontban és helyszínen fog sor kerülni.
Hatósági vizsgára jelentkezés: ITT
A konzultáción való részvételről Igazolást állítunk ki.

JELENTKEZÉS MENETE
• A jelentkezéshez kérjük, hogy tedd a kosárba és fizesd ki a „Vizsgára felkészítő konzultáció” terméket. Egyúttal elfogadod az „Általános Szerződési Feltételeket”, a „Részvételi Szerződést” és az „Adatkezelési Tájékoztatót”.
• Jelentkezésedről e-mailben visszaigazolást kapsz 3 munkanapon belül.

KINEK AJÁNLJUK A KÉPZÉST 

A konzultációt olyan kezdő vagy haladó drónosoknak ajánljuk, akik a hatósági eLearning anyag feldolgozásában/értelmezésében kérnek segítséget, és a vizsgára való felkészülésben szeretnének segítséget kapni.
A hatósági vizsga kötelező azok számára, akik a nyílt kategória szerint szándékoznak drónozni.
A nyílt kategória jellemzői: max. 120 méteres repülési magasság, embertömeg felett tilos repülni, felszálló tömeg hasznos teherrel kevesebb mint 25 kg, látótávolságon belüli repülés (VLOS), A1, A2 és A3 alkategória, drónok jelzése a későbbiekben ebben a kategóriában: C0-C4.

A KONZULTÁCIÓ BEMUTATÁSA 

A konzultáció a 40 kérdésből álló kötelező hatósági vizsgára segíti a felkészülést azoknak, akik 120 g és 25 kg közötti felszálló tömegű, (C1, C2, C3 vagy C4 jelzésű) drónokat szándékoznak használni.

A KÉPZÉS SORÁN ISMERTETETT TERÜLETEK

A konzultáció kimondottan a vizsgakérdések témaköreivel foglalkozik.
A 40 feleletválasztós kérdésből álló vizsgakérdéssor az (EU) 2019/947 rendelet alapján a következő témakörökből kerül ki:
• repülésbiztonság;
• légtér korlátozások;
• a légi közlekedés szabályozása;
• az emberi teljesítőképesség határai;
• operatív eljárások;
• általános UAS-ismeretek;
• a magánélet tiszteletben tartása és az adatvédelem;
• biztosítás;
• védelem.

MIRE TUDOD FELHASZNÁLNI A MEGSZERZETT TUDÁST

A konzultáció során megszerzett tudással nem csupán magabiztosabban fogsz vizsgázni menni, hanem a tapasztalt oktatók által átadott tudást a gyakorlatban is kamatoztathatod majd.

MILYEN DRÓNOKKAL FOGSZ MEGISMERKEDNI

A DJI 120 g és 25 kg közötti felszálló tömegű, (C1, C2, C3 és C4 jelzésű) drónjaival fog megismerkedni a konzultáción résztvevő távpilóta.

A KÉPZÉS ÁLTALÁNOS IDŐBEOSZTÁSA 

Egyéni egyeztetés alapján bármilyen, a résztvevő számára megfelelő időpontban.

JELENTKEZÉS KÉPZÉSRE

Kérjük válassza ki milyen képzésre kíván jelentkezni

OKTATÓK

Süli Andor | Ipari-drónpilóta 

Képzett drónpilóta és tréner, akivel elsősorban nyilvános rendezvények alkalmával találkozhattál. Andor közel egy évtizedes múltra tekint vissza a drónok tekintetében, így biztos kézzel irányítja a DJI összes modelljét – a legkisebb TELLO-tól a legnagyobb Enterprise, vagy agrár gépekig.

Dr. Csongrádi Nándor | Drónpilóta, orvos 

Nándor 4 éve foglalkozik drónokkal. 2018-ban megálmodója és főszervezője volt annak a szegedi, tömeges baleseti szimulációnak, amelyben a mentés segítése drónok bevetésével történt. 2019-ben az Airbus Critical AppChallenge Hungary fejlesztői versenyén a „Független Fejlesztő” kategória győztese lett csapatával, egy saját fejlesztésű, drónok által is használható képtovábbító alkalmazással.

Szaniszló Mónika | Ipari-drónpilóta

Mónika negyedik éve foglalkozik dróntechnológiával, Európában a harmadik, hölgy szakirányú ipari-drónpilóta. A hagyományos broadcast és ipari tevékenységen kívül, alapítóként önkéntes kutató-mentő feladatokat is ellát a Magyar Nemzeti Mentődrónpilóták Egyesületében. Több típusú géppel repül a multirotorostól, a merevszárnyas drónokig. Jelenleg a DoubleRingWings 10 kg feletti nagy hatótávolságú saját fejlesztésű merev szárnyas drónjának típusvizsgájára készül. Sűrű hétköznapjaiban a dróntechnológiával kapcsolatos adminisztrációs folyamatokkal, oktatással és tanácsadással foglalkozik.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

GY.I.K.

A legközelebbi dátumok és helyszínek az oldal elején találhatóak. A konzultáció online, bárhonnan elérhető. Minden jelentkező részletes információt kap a webináriumhoz való csatlakozás lépéseiről.

Mindannyian arra törekszünk, hogy az élő webináriumos előadás interaktív lehessen, ezért lehetőséget adunk a résztvevőknek kérdéseik felvetésére és észrevételeik közlésére. Az a cél, hogy elégedetten távozz a képzésről. Éppen ezért természetesen mindent megteszünk ennek érdekében. Örülünk, ha lesznek kérdéseid, hiszen az azt jelenti, hogy figyelsz és érdekel a téma. Bátran tedd fel kérdéseidet a csoportos foglalkozásokon, hátha a többieket is érdekli a téma és ők is tanulhatnak a válasz(ok)ból.
Ha azt szeretnéd, hogy az oktató csak Veled foglalkozzon, akkor javasoljuk, hogy élj az egyéni konzultáció lehetőségével. Ezt úgy teheted meg, hogy a konzultáció megvásárlása után jelzed szándékodat az oktatas@duplitec.hu email címen, és egyezteted az egyedi időpontot. 

Abban az esetben, ha mégsem tudsz részt venni képzésünkön, kérjük, ezt minél előbb jelezd számunkra! A képzés megkezdése előtti 10. naptári napig 100%-ban visszafizetjük a befizetett díjat, ezt követően, a képzés megkezdése előtti munkanapig már csak 50%-ot, de ha csak a képzés napján, vagy az azt megelőző napon szólsz, akkor már sajnos nem áll módunkban visszafizetni a befizetett díjat.

A konzultáció egyéni, tehát 1 fővel indul.
A konzultáció megvásárlása után, 3 napon belül, kollégáink jelentkezni fognak időpont egyeztetés miatt.
Amennyiben nem szeretnéd kivárni a 3 napot, írj az oktatas@duplitec.hu email címre időpont egyeztetés céljából! 

A DJI 120 g és 25 kg közötti, (C1, C2, C3 és C4 jelzésű) drónjaival fog megismerkedni a konzultáción résztvevő távpilóta.

Ha úgy érzed, felkészülten mész vizsgázni, mégsem sikerül elérni a megfelelő szintet, akkor lehetőséged van ismét részt venni a konzultáción. Ez esetben javasoljuk az egyéni konzultációt, ahol csak Veled fog az oktató foglalkozni.
Hatósági vizsgára jelentkezés: HAMAROSAN

Kapcsolat:

info@mydroneschool.hu
+36 (70) 51 21 601

Linkek:

MYDRONESERVICE
DUPLITEC KFT.

A weboldalt a
Flymore Kft. üzemelteti.

Adatkezelési tájékoztató

Üzenet: